Tips og råd til ansatte

BraHjem er nettside med et ganske så hårete mål for øyet. I en stressende hverdag har vi nordmenn altfor mye å tenke på til å prøve å gjøre livet vårt enklere. I en rekke valg i løpet av hverdagen ender vi som oftest opp på det enkleste og raskeste. Dette senker naturligvis kvaliteten på resultatet, og dette er meget synd. BraHjem ønsker å skrenke inn alternativene og gjøre ditt liv enklere på mange måter. Her finner du tips til å gjøre ditt hjem bedre og guider til å velge de riktige produktene innen bolig, hage, jobb, helse og barn, kun for å nevne noen av de mange kategoriene. BraHjem er rett og slett et friskt pust i en ellers så trist hverdag, og når du først setter i gang med deres råd er det ingen vei tilbake. Her får du rett og slett servert et enklere liv, og det er helt gratis.

Nyt jobben med disse hørselsvernene

Vi nordmenn er mange som jobber ute. Enten det er med bygg og anlegg, eller i mekaniske yrker, er det ofte mye bråk rundt oss. Det gjelder også hjemme når vi driver med bråkete prosjekter som krever store maskiner. Enten det er snekring i hjemmet eller klipping av grass, så er støy alltid et stort problem. Det finnes derimot en meget enkel løsning på dette problemet. Løsningen finnes i et par hørselsvern. Disse sørger for å holde lyden ute, slik at du ikke får øresus av ellers enkle arbeidsoppgaver. For å gjøre det enda bedre kommer de fleste av disse med Bluetooth høyttalere, slik at du kan lytte til din favorittmusikk midt oppi det hele. Altså blokkerer ikke bare disse lyden ute, men de lar deg også nyte lyd. Da er det bare å jobbe i vei uten fare for tinitus eller plager.

Utvalget som frister

Den første modellen BraHjem anbefaler er Deluxe hørselsvern. Denne har både radio og Bluetooth, slik at du ikke bare blokkerer lyden ute, men også kan nyte dine favorittsanger eller radioprogrammer. Videre på listen finner vi Alert 3M. Denne modellen holder garantert all støy ute, og her får du bare sette i gang med tegnspråk til andre kolleger. Videre finner en anbefalinger for andre kjente modeller som Pop@Work og Peltor, begge ypperlige alternativer. En kan også anskaffe Alert Bluetooth 3M som er tilpasset hjelm, slik at du ikke bekymrer deg for at den påkrevde hjelmen skal være i veien for ditt hørselsvern. Med disse alternativene i minne er det ingen grunn til å se seg tilbake. Nå kan du blokkere alt av støy og ubuden lyd, samtidig som du nyter dine favorittsanger både over Bluetooth og radio.