Start ditt internett firma

Internett er et stort sted som ligner på jorden for et par hundre år siden, i den forstand at det fortsatt gjenstår noen områder som ikke er utforsket enda.

Faktisk, selv om det er bokstavelig talt tusenvis om ikke millioner av nett-surfere, så er faktumet at det fortsatt er mange Internett-bedrifter som ikke har blitt oppdaget av mange mennesker, og selv de som har blitt oversvømmet med konkurrenter kan fortsatt gi potensiale for fortjeneste for en helt ny gruppe av forretningsforetak på nettet.

Mange mennesker tror at det er for mye konkurranse på internett om dagen og at en nykommer ikke kan forvente å lykkes mot de store firmaene eller mer erfarne nett-bedriftseiere.

Dette er en oppfatning som er helt skilt fra virkeligheten, fordi som jeg sa tidligere, det er mange spillere som akkurat nå drar nytte av de ulike måtene å tjene penger på nettet, men selv om de jobber på spreng så er det fortsatt mye arbeid som må gjøres og mange nisjer som skal fylles.

Jeg personlig begynte  med affiliate markedsføring for ikke så lenge siden, og det har vært en veldig bra forretningsmodell som har tillatt meg å leve bare ved å arbeide på Internett, og tro meg, jeg prøvde e-tail, spørreundersøkelser, you name it , men det var affiliate markedsføring som fra mitt -naive- perspektiv tilbød størst potensiale for profitt.

Du tenker kanskje «ok, men jeg tipper på at du hadde en tidligere bakgrunn, eller at du bare hadde flaks og fant en nisje med lite konkurrenter», og jeg vil svare deg «ingen av de ovennevnte».

For det første, så jeg er en advokat, og verken datamaskiner eller teknologi var en del av mine sterke sider. På toppen av det hadde jeg svært lite tid tilgjengelig til å jobbe på min internett prosjekt, fordi jeg ble begravet i arbeid som advokat.

Men jeg begynte å takle affiliate markedsføring ett skritt om gangen, brydde meg aldri om hvor mye penger jeg tjente, fordi jeg var klar over at gode resultater ikke ville komme på et øyeblikk, det er slik virksomheter fungerer når du starter.

Ett dilemma jeg møtte var: skal jeg starte med å angripe det som noen kaller «jomfruelige nisjer», eller bør jeg gå for populære nisjer, fordi som du kanskje har gjettet, vil det første ha mindre konkurranse, men på den annen side, så kan det hende det ikke har samme antall interesserte personer, mens mer populær nisjer vil ha et helt lass med folk som konkurrerer mot deg, men på den annen side vil du ha en massiv mengde av interesserte kunder.

Så hardt som det virket på den tiden, bestemte jeg meg for å gå for det andre alternativet, og der ser du.. Innen få dager begynte jeg å se salgene ta av, fordi ja, jeg antar at det var hundrevis eller kanskje tusenvis som konkurrerte mot meg og sannsynligvis var det mange av dem som tjente mye mer penger enn meg, eller kanskje ikke, det vet ikke jeg, men uavhengig av det, fikk jeg får resultater ut av mine handlinger.

Jeg klarte å gjøre dette fordi jeg hadde et overtak: Jeg visste hva jeg gjorde. Det høres for enkelt ut ikke sant ?, men så enkelt som det virker, er det akkurat slik det var. I en lengre tid gjorde jeg rett og slett ikke ting riktig, og jeg hadde mange hull i strategien og metodene jeg brukte.

Jeg brukte mange timer av min tid på å prøve å finne ut hvordan ting fungerte i denne bransjen, en innsats som hjalp meg mye, men det var bare før jeg fikk overtaket med å ha tilgang til kvalitet verktøy for opplæring og ressurser at ting begynte å snu seg.

Hvis du vil vite mer om å tjene penger online, så sjekk Plusspenger.no.