Kom deg ut av godstolen

Vi nordmenn sitter altfor mye stille. Selv om godstolen og TV er veldig fristende etter en lang uke eller dag på jobb, så er dette faktisk en veldig farlig uvane. Ikke bare er det helserisiko relatert til så mye sitting som begås i Norge, men vi mister også mange muligheter til å leve livet slik vi bør. Selv om opplevelsene står og banker på døra, så blir vår trang til å lene oss tilbake i godstolen ofte en barriere. Truestory er en nettside med et ganske enkelt mål for øyet, og det er å gjøre det enklere for nordmenn å oppleve sitt eget land. Gjennom å tilby en rekke kulturelle, naturlige og historiske opplevelser til rimelige priser, søker Truestory å få flere nordmenn opp av godstolen og ut i det vide land. Norge er et meget variert land kulturelt sett, og her er det masse å se og oppleve.

Naturen venter på deg

Blant de mange alternativene Truestory byr på finner en alt fra storbyopplevelser til de mest fantastiske turene i skog og mark. I dag tilbyr Truestory naturopplevelser som ikke har noen sidestykke. Blant de aller mest populære turene finner vi snorkling med spekkhoggere og hundekjøring i Tromsøs villmark. Begge er enestående aktiviteter for par som virkelig kan få romantikken til å blomstre. Bare se for deg hva den vakre naturen kan gjøre for ditt forhold. Turene her er derimot ikke bare tilpasset romantikk og par, og her finner en turer til alle mulige formål. Dersom din arbeidsplass søker turer for teambuilding er Truestory stedet å lete. Både treklatring i Bergen og urban kajakktur i Trondheim er to ypperlige og sentrale alternativer. Det finnes garantert opplevelser som venter i din by også dersom du ikke skulle bo i noen av disse. Uansett formålet er Truestory en utmerket plass å lete etter flotte opplevelser i tur og mark.

Inspirasjon som aldri ender

De ovennevnte opplevelsene er langt fra alt Truestory tilbyr. Her er det så mange opplevelser at kun en bok virkelig kunne forsvart hva som tilbys. Selv om utvalget er stort betyr ikke dette at kvaliteten er lav slik det ofte betyr hos andre leverandører. Alle opplevelsene er nøye plukket ut med dine interesser i tankene. Her finner du opplevelser til han, henne, par og barn. Kun fantasien kan sette en begrensing for hva du i realiteten kan finne her. Enten du ønsker vakker utsikt fra Prekestolen, nordlyset i Lofoten eller helt elleville eventyr med fart og moro, så har Truestory det du trenger. Gi deg selv eller andre den opplevelsen de fortjener. Det er kjedelig å sitte inne hele tiden, og Truestory fjerner enhver tvil. Nå har du ingen unnskyldning for ikke å lette på rumpa lenger!